Прокуратура Харкова показала наслідки обстрілів 23 та 24 лютого (ФОТО)

Окупанти застосували РСЗВ та ракети С-300.

Російські окупаційні війська продовжують завдавати ударів по Куп’янську — правоохоронці задокументували черговий злочин держави-агресорки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушень та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

За даними слідства, в ніч з 23 на 24 лютого представники зс рф обстрілювали м. Куп’янськ. Окупанти застосовували РСЗВ та ракети типу С-300.

Внаслідок обстрілів пошкоджено приватні домоволодіння, автостоянка та гаражі. Дані про постраждалих осіб наразі уточнюються.

Прокурори спільно зі слідчими поліції продовжують вживати всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області через обстріли вимикають світло

Окупанти пошкодили мережі у Харківській області.

По всім областям дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і наразі не прогнозується. В енергосистемі працюють усі види електростанцій. Імпорт електроенергії продовжує знижуватися завдяки стабілізації електропостачання в країні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

В енергокомпанії зазначають, що через пошкодження мереж операторів системи розподілу, спричинені ворожими обстрілами, є знеструмлення у прифронтових районах Дніпропетровської, Харківської, Херсонської областей і прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей. У Херсоні внаслідок обстрілів та аварії на ТЕЦ відсутнє теплопостачання.

Там, де дозволяє безпекова ситуація, проводяться ремонтні роботи. Ліміти споживання до областей не доводились через відсутність дефіциту потужності в енергосистемі. Однак при зміні ситуації в енергосистемі та різкому зростанні споживання можливе застосування відключень.

"Також тривають аварійно-відновлювальні роботи на всіх інших пошкоджених об’єктах "Укренерго". Через масштабність та складність отриманих пошкоджень відновлення функціонування енергооб’єктів вимагає багато ресурсів та часу", – зазначають в "Укренерго".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися