Яку допомогу надали харківським військовим (ФОТО)

Благодійники знаходять машини як у Європі, так і в Америці

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та волонтери ГО “Єдина країна – це Україна” і БО “Благодійний фонд "Моторизована Січ“ передали автівки для потреб трьох бригад захисників України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Олег Синєгубов наголосив, що триває постійна робота над забезпеченням харківських військових усім необхідним. “Захисники потребують автомобілів, адже на фронті ця техніка насправді є розхідним матеріалом, тому потрібно оновлювати цю базу”, – зазначив начальник ХОВА.

Директор Департаменту культури та туризму Харківської ОВА Едуард Павленко розповів, що у понеділок, 27 лютого, у співпраці з волонтерами передали: 

  • одну машину 92-ій окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка, 

  • два позашляховики – для 127-ої окремої бригади Сил територіальної оборони,

  • два універсали - для 113-ї окремої бригади територіальної оборони.

Благодійники знаходять машини як у Європі, так і в Америці. Волонтер БО "Благодійний фонд "Моторизована Січ“ Юрій Мірошниченко розповів, що машини, які передали військовим, вдалося придбати завдяки краудфандингу. Перед тим, як передавати техніку військовим, буд проведений технічний огляд та необхідний ремонт.  “Головне – щоб машини не підвели наших хлопців під час виконання важливих завдань”, – наголосив волонтер.

“Дякую усім волонтерам та благодійникам, які щоденно працюють над тим, аби наші захисники на лінії фронту були забезпечені усім необхідним. Разом переможемо!”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області видавали гуманітарну допомогу.



Джерело: https://t.me/synegubov/5632
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися