Поліцейські Харкова затримали для перевірки 62 людини: які підозри

Проводяться перевірки документів та транспортних засобів у Харкові та області.

Протягом минулої доби поліція відреагувала на 773 повідомлення від громадян, які звернулись на спецлінію "102". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Ворог не припиняє щоденні обстріли мирного населення Харківщини. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували 11 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 62 особи.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1528 транспортних засобів.

Протягом минулої доби працівники поліції склали 15 адміністративних матеріалів щодо водіїв за порушення правил дорожнього руху: 8 протоколів за керування транспортом без документів, 4 – за перевищення засобів встановлених обмежень швидкості руху та проїзд на заборонний сигнал керування та 3 – за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 28 лютого: який успіх наступальних дій в області

Розпочалася триста сімдесята доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська федерація основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 60 атак противника на зазначених напрямках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

В той же час противник завдав 8 ракетних та 32 авіаційних удари. Здійснив 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза подальших ракетних ударів є значною по всій території України.

На Слобожанському напрямку формування наступальних угруповань ворога не виявлено. Окупанти обстріляли населені пункти Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Гатище, Вовчанськ і Вовчанські Хутори на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник провів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Макіївка, Площанка, Кремінна, Діброва та Білогорівка Луганської області. Здійснив артилерійські обстріли по районах населених пунктів Дворічна, Лиман Перший, Гряниківка, Курилівка, Кислівка і Табаївка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися