Російські війська обстріляли місто на Харківщині: у парку загинув чоловік

Ворожі війська завдали удар по Куп’янську.

Російські окупанти продовжують свідомо бити по цивільній інфраструктурі та мирних мешканцях Харківщини. Сьогодні зранку вкотре був обстріляний Куп'янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Зруйновані житлові будинки, пошкоджено будівлю дитячого садка. Також під удар потрапив міський парк відпочинку. На жаль, загинув цивільний чоловік 63 років.

Небезпека повторних обстрілів залишається високою. Будьте обережні, не ігноруйте сигнали тривоги", – написав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 28 лютого: який успіх наступальних дій в області

Розпочалася триста сімдесята доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська федерація основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 60 атак противника на зазначених напрямках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

В той же час противник завдав 8 ракетних та 32 авіаційних удари. Здійснив 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза подальших ракетних ударів є значною по всій території України.

На Слобожанському напрямку формування наступальних угруповань ворога не виявлено. Окупанти обстріляли населені пункти Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Гатище, Вовчанськ і Вовчанські Хутори на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник провів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Макіївка, Площанка, Кремінна, Діброва та Білогорівка Луганської області. Здійснив артилерійські обстріли по районах населених пунктів Дворічна, Лиман Перший, Гряниківка, Курилівка, Кислівка і Табаївка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися