У Харківській області будуть вмикатися сирени без тривоги

Вмикання електросирен буде відбуватися планово.

4 та 5 березня 2023 року на території Безлюдівської селищної ради будуть проводитися роботи щодо встановлення системи оповіщення населення, а саме: в смт Безлюдівка та смт Васищеве. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Безлюдівської селищної ради.

Під час запланованих  робіт буде проводитися вмикання електросирен.

Для перевірки точної інформації щодо вмикання системи оповіщення населення мешканців просять перевіряти в мобільному додатку "Повітряна тривога".

Додатково у селищній раді інформують, що уривчасте звучання електросирен означає – "Увага всім!". Почувши звучання, необхідно увімкнути телебачення UA:Харків або радіомовлення (дротове чи ефірне на частоті 106,1 МГц) для прослуховування повідомлень, що передаються. Надалі діяти відповідно до отриманої інформації.

Сигнал про закінчення "Повітряної тривоги" буде подаватися шляхом неперервного звучання електросирен протягом 30 секунд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 4 березня: окупанти не полишають спроб наступати

Розпочалася триста сімдесят четверта доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби російська федерація завдала 32 авіаційних та 6 ракетних ударів, здійснила 84 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Загроза завдання окупантами ракетних ударів залишається значною по всій території України.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші захисники відбили на них понад 150 атак противника.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. Протягом минулої доби ворог обстріляв райони близько 10 населених пунктів Харківської області. Серед них – Стрілеча, Стариця,  Вовчанськ,  Бударки та Амбарне.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник безуспішно вів наступальні дії в районах населених пунктів Кремінна і Білогорівка Луганської області та Спірне і Веселе – Донецької.

Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Зокрема, це – Дворічна, Куп’янськ, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися