Що з водою, світлом, опаленням та транспортом у Харкові після нічних “прильотів”

У всіх районах Харкова будуть виставлені водовози


Після нічних обстрілів Харкова об'єкти критичної інфраструктури та медустанови міста працюють на генераторах. Про це розповів в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За словами очільника міста, було пошкоджено критичну інфраструктуру - ТЕЦ, трансформаторні підстанції.

Ігор Терехов повідомив, що у всьому місті немає напруги, тому об'єкти критичної інфраструктури, медичні установи працюють на генераторах. У місті зупинився міський електротранспорт - метрополітен, тролейбуси, трамваї.

“Але ми зробили заміну, зараз працюють автобуси, які перевозять людей центральними магістралями міста", - повідомив мер Харкова.

Очільник міста повідомив, що стосується опалення та водопостачання, то немає напруги. Фахівці працюють над відновленням теплопостачання. “Щодо водопостачання, то зараз його припинили, розвозимо воду водовозами. У всіх районах Харкова будуть виставлені водовози, щоб мешканці міста могли користуватися водовозами. Усі комунальні служби працюють, ми вивозимо сміття. Щодо торгових центрів, магазинів, аптек, то вони перейшли на генератори. Те саме стосується АЗС”, — сказав Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вночі російські військові обстріляли Харків - було близько 15 “прильотів”. В Укренерго повідомили, що внаслідок атаки є пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури. Тому обмеження будуть застосовані у Житомирській, Харківській та Одеській областях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися