У Харківській області розпочали активну роботу

Раніше працювати заважали зокрема погодні умови.

У Харківській області впродовж тижня обстежили 1,5 км ділянок автодоріг та 0,4 км залізничних колій. Про це повідомили в Департаменті цивільного захисту Харківської ОВА, інформують "Коментарі. Харків".

Загалом із 2 по 8 березня підрозділи вибухотехніків залучали 176 разів, рятувальники перевірили 6,5 км ліній електропередач.

За тиждень знищили 620 вибухонебезпечних предметів.

Так, тільки 8 березня на Харківщині розмінували 0,5 га території, 2,4 км ліній електропередач, а також знищили 153 вибухонебезпечні предмети.

"Закликаємо жителів області бути обережними! У регіоні залишається висока мінна небезпека. У разі виявлення вибухонебезпечних предметів терміново телефонуйте за номером 101", – закликають рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Внаслідок "прильотів" під Харковом є поранені

Минулої ночі ворог завдав масованого ракетного удару по Харкову та Харківській області. Попередньо, зафіксовано щонайменше 15 прильотів ракет С-300. Є влучання в об'єкти критичної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, в м. Харків пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури.

У смт Пісочин Харківського району ворожа ракета влучила на подвір'я приватного будинку, пошкоджено декілька житлових будинків. Дві літні жінки отримали легкі поранення. 71-річну жінку госпіталізовано, а жінка 74 років отримала допомогу на місці.

Ще 1 ракета в Пісочині влучила на відкритій території в болото.

У смт Слобожанське Чугуївського району ракета пошкодила теплиці овочевої фабрики.

Тривають роботи з ліквідації наслідків влучань. На місці працюють усі екстрені служби.

Протягом доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області. Зокрема, під вогнем були Куп'янськ, Стрілеча, Дворічна, Вовчанськ та інші населені пункти. Пошкоджені будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

Також опублікувано перші знімки влучання ракет на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися