Обстріли Харківської області на 12 березня: де були “прильоти”

Постраждалих серед цивільного населення за добу не було

Ворожі війська продовжують обстріли населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківщини, які розташовані недалеко від лінії зіткнення та кордону з Росією. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За словами очільника регіону, минулої доби під мінометний та артилерійський ворожий вогонь потрапили райони населених пунктів Червона Зоря, Красне, Огірцеве, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Гряниківка та інші.

Ворожими обстрілами пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди у с. Западне. На щастя, постраждалих серед цивільного населення за добу не було.

Також в області проводять роботи з гуманітарного розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили майже 3 тис. га території, де знешкодили 42 вибухонебезпечні предмети.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають свої позиції та повністю контролюють ситуацію. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу!”, - наголосив Олег Синєгубов.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що триває триста вісімдесят друга доба російського широкомасштабного вторгнення. За даними Генерального штабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишалась стабільною. При цьому противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник зберігав свою суттєву військову присутність у прикордонних з Україною районах. Такі заходи ворог вчиняє, щоб не допустити перекидання наших підрозділів на інші напрямки. Також, протягом попередньої доби, окупанти безрезультатно намагалися прорвати оборону наших військ.



Джерело: https://t.me/synegubov/5687
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися