У Харковській області діють обмеження: подробиці

Енергетикам потрібно більше часу для відновлення електромережі.

Споживання електроенергії по областям зберігається на рівні робочого дня та працюють усі види електростанцій. Проте зберігаються мережеві обмеження на Житомирщині та Харківщині, де внаслідок останньої ракетної атаки росіян 9 березня було завдано найважчих пошкоджень мережам. Також можливі обмеження на Полтавщині, Сумщині, Київщині та у Києві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

В енергокомпанії повідомляють, що для відновлення надійності електропостачання великих обласних центрів до рівня, який був в енергосистемі до повномасштабного вторгнення, треба більше часу. Енергетики цілодобово працюють над цим.

В інших регіонах обмежень у мережах "Укренерго", які б призводили до необхідності обмеження споживачів, немає. Ліміти споживання до областей не доводились.

Складною залишається ситуація у регіонах вздовж лінії фронту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова 15 березня

Росіяни накривають Харків ракетами.

Близько 10 ранку під час масштабної повітряної тривоги у Харкові лунали вибухи. Окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області просив харків’ян залишатися в укриттях під час обстрілів та повітряної тривоги. ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов о 10:43: "Ворог вкотре вдарив по цивільній інфраструктурі міста. Попередньо, без постраждалих. На місці працюють екстрені служби. Масштаби руйнувань уточнюються".

Ігор Терехов о 10:47: "В районі місця прильоту – жодного військового чи інфраструктурного об‘єкту. Тільки житлові будинки та міська інфраструктура. В будинках навколо повибивало шибки. Про жертв та постраждалих інформації не надходило".

За попередньою інформацією генерала ВСУ "Марселя" у телеграмі, удар прийшовся по цивільній будівлі у Шевченківському районі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися