Обстріли Харківської області на 20 березня: де були “прильоти”

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби обстежили понад 2 га територій

Ворожі війська не припиняють обстріли прикордонних населених пунктів Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Минулої доби під вогнем окупантів опинилися Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Стариця, Берестове та інші міста і села Харківської області. 

Окупанти здійснили понад 10 ударів з мінометів по с.Олександрівка та с.Тимофіївка Богодухівського району. У результаті обстрілу було пошкоджено щонайменше 5 приватних житлових будинків. 

Об 11:00 під ударом було м.Куп’янськ. Ввечері, після 20:00, ворог бив по м.Вовчанськ. Обійшлося без постраждалих 

При цьому у регіоні проводиться гуманітарне розмінування. Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби обстежили понад 2 га територій, вилучили та знешкодили 10 одиниць вибухонебезпечних предметів.

“Наші військові на лінії зіткнення продовжують вести бої з російськими окупантами.  Підтримуємо ЗСУ та працюємо на Перемогу далі!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що розпочалася триста дев’яноста доба російського широкомасштабного вторгнення. Ворожі війська продовжують вести наступальні дії - українські захисники за добу відбили 69 атак противника.

“Минулої доби Російська Федерація продовжувала застосовувати тактику терору проти цивільного населення України. Обстрілюючи населені пункти, об’єкти критичної інфраструктури, противник повністю ігнорує закони та звичаї війни”, - йдеться у зведенні Генштабу.





Джерело: https://t.me/synegubov/5737
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися