Червоний Хрест продовжить підтримувати Харків

Міжнародний Комітет Червоного Хреста продовжить надавати допомогу харків’янам.

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста днями ознайомилися з роботою КП "Харківські теплові мережі". Зокрема, делегація відвідала склад, де зберігається обладнання для ремонту трьох пошкоджених котелень на Північній Салтівці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

За словами першого заступника генерального директора КП "ХТМ" Сергія Волика, підприємство вже придбало котельне та насосне обладнання, запірну арматуру та шафи управління. Реконструкцію планують почати одразу після завершення опалювального сезону. Роботи триватимуть до жовтня.

Співпраця комунального підприємства з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста почалася ще восени. Зокрема, організація забезпечила ХТМ тримісячним запасом солі, врятувавши основні джерела теплопостачання від нестачі цього реагента.

Завершилася екскурсія на найбільшій у Європі котельні Салтівського житлового масиву. Там працює техніка, яку підприємству також передав Червоний Хрест. Керівник відділу забезпечення МКЧХ Делфін Дуспіс зазначила, що організація продовжить підтримувати Харків.

"Міжнародний Комітет Червоного Хреста продовжить підтримку міста і області, оскільки ситуація є досить важкою. Зменшувати обсяги допомоги ми не плануємо", - повідомила Делфін Дуспіс.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Укрзалізниця запускає новий поїзд через Харківщину (розклад)

Перший потяг цим рейсом відправиться 8 квітня. Після успішного досвіду "Поїзда єднання" Укрзалізниця запускає поїзд №104/103 Львів — Краматорськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Рейс відправлятиметься зі Львова з 8 квітня через день о 18:35 і прибуватиме в Краматорськ о 15:06. У зворотному напрямку, з Краматорська, поїзд вирушатиме з 9 квітня через день о 15:55 і прибуватиме до Львова об 11:51. Потяг прямуватиме через Красноград, Лозову, Близнюки та Барвінкове Харківської області. Квитки на поїзд уже доступні в застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Харків’ян попереджають про штрафи

Паркування у дворах Харкова – це велика проблема для водіїв та комунальників.

У КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" нагадали водіям, що порушення правил паркування транспорту є підставою притягнення до адміністративної відповідальності та тягне за собою накладення штрафу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві зазначили, що, попри численні попередження, чимало харків'ян, як і раніше, неправильно паркують свої автомобілі біля контейнерів. "Машини ставляться на ніч так, що вранці спецтранспорт не може під'їхати до контейнерів та вивезти побутові відходи. Нагадуємо автовласникам про відповідальність за таке паркування та про подальше грошове стягнення", - зазначили в КВПВ.

Нагадаємо, згідно з Правилами дорожнього руху, стоянка ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів заборонена.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися