До харків’ян звернувся головний слідчий Харківщини (ВІДЕО)

Головний слідчий Харківщини закликав мешканців Харкова та області бути обережними через величезну мінну небезпеку.

Начальник слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов записав відео звернення до харків’ян та мешканців області із закликом не відвідувати звичні місця відпочинку та цвинтарі на деокупованих територіях через мінну небезпеку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на сторінку Сергія Болвінова у Фейсбук.

"Навіть після деокупації наші люди продовжують гинути через російську армію. Ми маємо рекордну кількість жертв від мін на деокупованих територіях. А це тому, що ворог залишив по собі дуже багато смертельно небезпечних пасток. І майже щодня хтось із цивільних підривається на міні, втрачає здоров'я чи навіть життя. І майже скрізь — у лісах, на цвинтарях, біля водойм — якщо ви йдете пішки, їдете автомобілем — ризик натрапити на міну на деокупованих територіях просто величезний.

Тому я звертаюся до кожного з вас. Щоб очистити ці території, знадобиться дуже багато часу. Тож не ризикуйте. Я прошу всіх. Відкладіть свої поїздки до лісу, виїзди на пікніки, відвідування поховань. Повірте, життя того варте", — наголосив Болвінов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Частина ракет влучила в землю та вибухнула у повітрі – Олег Синєгубов

Росіяни випустили по Харкову дев’ять ракет.

Вчора пізно ввечері ворог завдав ракетного удару по Новобаварському району Харкова. Усього по місту було випущено 9 ракет, попередньо ЗРК С-300. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"У Харкові пошкоджений об'єкт цивільної інфраструктури та приватні житлові будинки. Частина ракет влучила в землю та вибухнула у повітрі. Внаслідок ракетної атаки легкі поранення отримали 3 людей. Госпіталізації не потребували", – зазначив очільник області.

Він також повідомив, що минулої ночі ворог здійснив атаку БПЛА "Шахед" на об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Поранення зазнали та були госпіталізовані 2 цивільних чоловіка 44 та 66 років.

Протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківської області в Куп'янському, Чугуївському та Вовчанському районах. Зокрема, вогонь вівся по Козачій Лопані, Куп'янську, Дворічній, Стрілечі та інших містах і селах. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися