У Харкові принесли боєприпаси до ТРЦ «Нікольський»: подробиці (ФОТО)

Рятувальники провели роботу з відвідувачами торгівельного центру.

4 квітня співробітники Київського району ГУ ДСНС України у Харківській області в Міжнародний день просвіти з питань мінної безпеки та допомоги з протимінної діяльності, провели просвітницький захід на об'єкті з масовим перебуванням людей, а саме у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До заходу долучились орендарі та пересічні громадяни, аби підвищити свої знання в області мінної безпеки.

Наприкінці заходу слухачі ставили запитання, які їх інтересують та були задоволені увагою рятувальників до безпеки громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’янам передавати показники газового лічильника з 1 квітня

Клієнти "Харківміськгазу" переходять на сервіси компанії "Нафтогаз України". З 1 до 5 квітня, а надалі щомісяця, споживачі мають передавати показання через нові сервіси. Начальниця управління зовнішніх комунікацій "Харківміськгазу" Марина Зубова розповіла Українському Радіо Харкова, що означають ці зміни, як тепер передавати показання клієнтам компанії, інформують "Коментарі. Харків".

Харківміськгаз та Нафтогаз: що змінилося

"Харківміськгаз" продовжує надавати послуги з доставки природного газу понад 500 000 побутовим клієнтам і понад 2,5 тисячі юридичних осіб — організаціям, установам тощо, та продовжує забезпечувати безперебійне та безаварійне газопостачання жителям міста Харків.

Рахунок для оплати послуги з доставки природного газу залишається для наших клієнтів незмінним. Клієнти, як і раніше, оплачують за послуги з доставки природного газу до АТ "Харківміськгаз". Особові рахунки також незмінні залишаються у клієнтів АТ "Харківміськгаз". Вони складаються з 10 чисел та починаються із "131".

Усі номери телефонів та інші корисні контакти – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися