Обстріл Харківщини на 8 квітня: є загиблі

Окупанти вбили чоловіка у Харківському районі.

Розпочалася чотириста дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом минулої доби противник завдав 2  ракетних та 35 авіаційних  ударів, здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ймовірність завдання подальших ракетних та авіаційних ударів і надалі залишається високою по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. За минулу добу, завдяки мужності кожного воїна, було відбито понад 60 атак противника на зазначених напрямках.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено. Ворог і надалі зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах Курської та Бєлгородської областей. У прикордонних районах Курської області противник продовжує інженерне обладнання місцевості.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Гур’їв Козачок, Лук’янці, Верхня Писарівка, Графське, Зибине, Караїчне, Потихонове, Амбарне, Бологівка, Красне Перше та Новомлинськ на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти Тополі, Фиголівка, Дворічна, Западне, Крохмальне, Гусинка, Кіндрашівка Харківської області.

Протягом доби ворог продовжував обстрілювати прикордонні міста і села Харківщини. На жаль, є жертви серед цивільного населення.

7 квітня, близько 14:30, російські окупанти обстріляли с. Борисівка Харківського району. Внаслідок цього обстрілу загинув 39-річний цивільний чоловік.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чи будуть піднімати у Харкові тарифи на тепло та гарячу воду – ХТМ

Зараз діє мораторій на підняття тарифів на опалення і гарячу воду, тому в планах "ХТМ" таки дій поки що немає. Про це Суспільне. Харків розповів технічний директор КП "Харківські теплові мережі" Євген Кауркін, інформують "Коментарі. Харків".

"Від нарахованих споживачам 100% платежів нам на рахунки зайшло близько 30% від суми. Підприємство недоотримало понад 70% коштів, нарахованих споживачам за тепло. Дякуємо 30% відсоткам харків'ян дякуємо за фінансову дисципліну", – зазначає Євген Кауркін.

Він також повідомив, що розуміючи ситуацію, ніяких штрафних санкцій, ніякої пені з боку підприємства не здійснюється.

"Якби оплачували більше, то ці кошти пішли б на погашення нашої заборгованості за спожитий газ перед постачальниками. Ми б могли закупити більше матеріалів, може, підвищити або виплатити премії працівникам, які себе якнайкраще проявили", – говорить технічний директор "ХТМ".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися