Що відбувається у Харківській області на лінії зіткнення та на кордоні з РФ

Ворожі війська не припиняють обстріли Харківської області

Розпочалася чотириста десята доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. 

На Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишається без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено.

При цьому ворог і надалі зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах Курської та Бєлгородської областей. У прикордонних районах Курської області противник продовжує інженерне обладнання місцевості.

Ворожі війська не припиняють обстріли Харківської області та інших прикордонних населених пунктів України. Під ворожий вогонь потрапили Ветеринарне, Гранів, Вільхівка, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Караїчне та Чугунівка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти Колодязне, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Крохмальне, Кіндрашівка, Піщане та Берестове Харківської області.

Загалом протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 40 авіаційних  ударів, здійснив 58 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів і надалі залишається високою по всій території України, адже противник не припиняє застосовувати тактику терору”, - звернулися до українців у Генштабі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які заборони ввели в Харківській області перед Великодніми святами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися