Рятувальники знайшли людей під завалами будинку на Харківщині

Рятувальники знайшли тіла двох людей, які загинули під час авіаудару по Вовчанську вночі 18 квітня.

Тіла були під завалами. Про це Суспільному повідомив речник рятувальників Харківщини Євген Василенко, інформують "Коментарі. Харків".

Загиблі — 51-річний чоловік та 45-річна жінка.

За словами очільника Вовчанської військової адміністрації Тамаза Гамбарашвілі, люди опинилися майже в епіцентрі вибуху.

Ще одне подружжя, яке дістало поранень вночі, забрали до лікарні у шоковому стані.

За інформацією очільника військової адміністрації, росіяни скинули дві авіабомби: на будинки та на ринок. Ринок нині зруйнований майже на 90%. Пошкоджено також дитячий садочок, що розташований неподалік від місця вибуху.

Нагадаємо, за даними ДСНС, учора після 22:00 стався масований обстріл. Окупанти гатили з авіації прямо по центру міста. В результаті удару виникли пожежі, на ліквідацію яких рятувальники 47-ї ДПРЧ, 66-го ДПРП та МПО із селища Вільча виїхали відразу після припинення вибухів.

По прибуттю до місця події було виявлено 2 осередка горіння: на території приватного домоволодіння та на місцевому ринку. Так у першому випадку горіли 2 житлових будинки, літня кухня, 2 надвірні забудови на загальній площі 500 кв.м.

Ще 10 сусідніх будинків зазнали пошкоджень. За попередніми даними постраждали 2 людей. У другому горіли близько 60 торговельних павільйонів на площі 1000 кв.м. Крім того, вогнем і вибуховими хвилями пошкоджені ще біля 150 павільйонів.

Лише о 04:00 рятувальникам і вогнеборцям МПО вдалось загасити всі осередки горіння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Минулої доби ворог продовжував масовано обстрілювати цивільну інфраструктуру та мирне населення Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Вчора ввечері росіяни завдали авіаційного удару по м. Вовчанськ. Пошкоджено 2 житлові будинки, господарчі споруди та ринок. Сталася масштабна пожежа, горіло біля 60 торгових павільйонів. Внаслідок обстрілу подружжя 68-ми та 54-х років зазнали поранення. Допомогу їм надали на місці. Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється.

У с. Петропавлівка Куп'янського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше 5 житлових будинків, поранення отримала 18-річна дівчина. Госпіталізована в стані середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілу смт Дворічна Куп'янського району було поранено 77-річну жінку. Госпіталізована у важкому стані. У с. Кутківка Куп'янського району внаслідок обстрілів сталася лісова пожежа.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися