У Харківській області з-під завалів дістали ще одну людину

Загиблі — працівниці міської адміністрації

У будівлі краєзнавчого музею у Куп'янську розташовувалося міське управління культури, молоді та спорту. Загиблі були працівницями міської військової адміністрації, розказав Суспільне Харків т.в.о. начальника Куп'янської РВА Андрій Канашевич, інформують "Коментарі. Харків".

"Удар стався близько 9:00. Було два влучання, один — у землю. Інший — у будівлю музею, де на той час були співробітники міської адміністрації. Ми точно знаємо про п'ятьох поранених. В ході розбору завалів знайшли тіло однієї жінки, ми шукаємо ще одну жінку. Це працівниці міської військової адміністрації. Вони з Куп'янська", — сказав Канашевич.

Він також зазначив, що навколо не було військових об’єктів.

"В будівлях напроти повилітали вікна. Це соцзахист, служба у справах дітей тощо. Це цивільне місце, де багато людей. На щастя, тут сьогодні не було видачі гуманітарної допомоги, не було людей на зупинці", — каже Андрій Канашевич.

О 13:40 стало відомо, що рятувальники знайшли тіло другої загиблої.

Цю інформацію підтвердив і очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Під час розбирання завалів будівлі музею у Куп'янську, в яку сьогодні вранці влучила російська ракета С-300, рятувальники виявили тіло другої жінки.

Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким жертв цього російського теракту. Вкотре закликаю усіх харків'ян та мешканців області не ігнорувати сигнали тривоги", – написав він.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Куп’янську загинула працівниця музею, ще десять людей отримали поранення

Внаслідок російського удару ракетою С-300 по самому центру Куп'янська 10 цивільних людей отримали поранення. Троє з них госпіталізовані, 7 – мають легкі ушкодження та отримали допомогу на місці, 2 людей залишаються під завалами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на оперативну інформацію начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Всі підрозділи ДСНС та медики екстреної медичної служби працюють на місці, щоб якнайшвидше розібрати завали та допомогти людям. За інформацією президента України Володимира Зеленського, стало відомо про загиблу працівницю музею.

"Імовірність нових ракетних ударів по м. Харкову та населених пунктах області залишається досить високою. Не ігноруйте сигнали тривоги та перебувайте в укриттях", – зазначив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися