Голова Харківської ОВА розповів, навіщо зустрічався з Будановим

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорив оборонний проєкт із керівником ГУР МОУ Кирилом Будановим.

У Харківській області буде реалізований проєкт у безпековій сфері. Про це 27 квітня, відповідаючи на питання кореспондента "Думки" про результати зустрічі з керівником ГУР Кирилом Будановим, сказав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Є певні проєкти, які вже розпочали на Харківщині. На жаль, розповісти деталі не можу, оскільки це одразу буде мішенню для рф і для військ. Як тільки цей проєкт буде реалізований, для цього нам потрібно 3-4 місяці, можливо, 5 місяців, ми одразу його презентуємо. Цей проєкт направлений на підвищення обороноздатності та посилення наших військ", - сказав Синєгубов.

Раніше голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов провели зустріч. Голова Харківської ОВА опублікував фото із зустрічі та розповів, що вона стосувалася обороноздатності Харківщини. На знімку, крім Буданова та Синєгубова, також є харківський нардеп від "Слуги народу" Павло Якименко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Паркування по-харківськи – як окремий вид мистецтва (ФОТО)

Місцеві мешканці та гості міста паркують свої автомобілі у найнезвичніших місцях, звісно, не по правилам дорожнього руху.

У місто стало повертатися все більше людей, а також у Харкові перебуває багато переселенців, через що стало ще більше авто.

Місцеві телеграм-канали публікують знімки припаркованих автівок, які стоять на газонах, у тонелях, на тротуарах у парках, або під самими дверима у під’їзд. "Коментарі. Харків" неодноразово писали про проблему паркування у місті, а також, як з такими водіями справляються комунальні служби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися