У Харківській ОВА розповіли, що побудують біля кордону з росією

Михайло Харнам з робочою поїздкою відвідав Золочівську громаду.

За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова Михайло Харнам відвідав пошкоджені окупантами освітні заклади, місцеву лікарню та соціальний гуртожиток на Золочівщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, місцева лікарня була під обстрілами кілька разів. Внаслідок чого в ній пошкоджені абсолютно всі приміщення. Значних руйнувань зазнали й загальноосвітні та дошкільні заклади.

"Силами громади та міжнародних партнерів щось вже вдалося привести до ладу, та основна частина приміщень й досі залишається в зруйнованому стані. Але найважливіше в громаді зараз – це облаштувати тимчасові укриття, враховуючи територіальну близькість Золочівщини до кордонів країни-агресорки", – сказав Михайло Харнам.

Також він розповів, що наразі спільними зусиллями з керівництвом громади та району опрацьовують варіанти створення таких приміщень у межах обласного конкурсу проєктів "Разом в майбутнє" у трьох ліцеях, дитячому садочку-яслах та в лікарні.

"Ще плануємо відновити пошкоджений внаслідок ворожого обстрілу соціальний гуртожиток, в якому до повномасштабного вторгнення рф проживали переселенці з Луганщини. Робимо все можливе задля безпеки наших співгромадян та найшвидшої Перемоги", – додав заступник начальника Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Евакуація в Харківській області продовжиться, поки не вивезуть усіх дітей

Поліцейські ГУНП в Харківській області разом з адміністрацією Київського району та волонтерами евакуювали жінок і дітей з сел Піщане, Березники та Кучерівка Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Евакуаційні заходи триватимуть, поки працівники поліції не вивезуть всіх дітей до безпечних місць, зазначають у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися