У Харківській області трагічно загинув рятувальник з Кіровоградщини

Чоловік загинув, розміновуючи територію Харківщини.

3 травня 2023 року під час розмінування території Чугуївського району Харківської області загинув старшина служби цивільного захисту Дубіна Віталій Іванович. Про це повідомив начальник главку ДСНС Кіровоградщини Віталій Миронюк, інформують "Коментарі. Харків".

З 2011 року Віталій Дубіна проходив службу в органах і підрозділах цивільного захисту Кіровоградського гарнізону.

"Його завжди відрізняли мужність, витримка та виваженість рішень, відповідальність та професійність при виконанні поставлених завдань. Віталій був рятувальником не лише за професією, а у першу чергу, за покликом серця. Готовий щохвилини, ризикуючи собою, прийти на допомогу кожному, хто опинився у біді. Таким його запам’ятають усі, хто знав, з ким вони ділили труднощі служби та пліч-о-пліч боролися з життєвими негараздами", – написав очільник Головного Управління.

Віталій Миронюк зазначив, що вся чисельна родина рятувальників Кіровоградщини висловлює щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого сина.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

В Ізюмському районі тракторист зазнав численних ушкоджень, підірвавшись на міні

3 травня близько 15:00 стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на залишеному окупантами вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Рухаючись по ґрунтовій дорозі у полі за межами с. Погонівка Барвінківської громади, трактор потрапив на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 58-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також був пошкоджений інший трактор, що проїжджав повз.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися