Трагедія на Харківщині: окупанти вбили сімейну пару

У селі на Куп’янщині правоохоронці ексгумували тіла двох людей — подружжя стало жертвами збройної агресії рф.

За процесуального Куп‘янської окружної прокуратури Харківської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, у середині вересня минулого року у селі Курилівка Куп’янського району під час ворожого обстрілу загинуло подружжя. 44-річний чоловік та жінка 43 років перебували біля під’їзду будинку, в якому проживали, коли російські військові відкрили вогонь по селу. Потерпілі загинули на місці.

4 травня прокурор окружної прокуратури та слідчий Куп’янського РВП ГУНП в Харківській області ексгумували тіла загиблих.

Наразі тіла направлено для проведення судово-медичних експертиз.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Повторний вибух у Харківській області: є поранені

В Ізюмському районі у полі, під час проведення польових робіт підірвався трактор, водія госпіталізовано до лікарні

4 травня знову стався підрив сільськогосподарської техніки на протитанковій міні. Рухаючись по полю неподалік с. Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району, трактор наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 37-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу.

Рятувальники звертаються до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків.

Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися