Обстріл Харківщини на 11 травня: ворог б’є з авіації

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив.

Протягом минулої доби противник завдав удару з артилерії по місту Вовчанськ Харківської області. Ворожий снаряд влучив на територію приватного домоволодіння, де на той час перебував господар. Чоловік загинув на місці. Також постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі застосовує тактику терору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - відбито 39 ворожих атак. Найзапекліші бої тривають за міста Бахмут та Мар’їнка.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань не виявлено. На полігонах республіки білорусь і надалі перебувають визначені підрозділи збройних сил російської федерації.

На Слобожанському напрямку протягом доби ворог обстріляв з мінометів та артилерії населені пункти Ветеринарне, Зелене, Гатище, Зибине та Бударки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив. Завдав авіаударів по районах населених пунктів Масютівка, Першотравневе та Терни. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Миколаївка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Масютівка, Лиман Перший, Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові планують побудувати підземну дорогу

У місті планують побудувати таку дорогу, щоб покращити транспортну розв’язку.

Будівництво підземної дороги від вул. Шевченка в бік вул. Клочківської планується у місті Харкові в майбутньому, аби покращити транспортну інфраструктуру. Про це 9 травня під час пресконференції повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За словами Терехова, терміни реалізації проєкту поки що невідомі через його високу вартість.

"Це зовсім інший рівень розв'язок та транспортної інфраструктури. На сьогодні є ескізи, потім буде проєкт, конкретні розробки, залучатимемо кошти. Це дорогий проєкт, але він має бути реалізований у місті", - зазначив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися