Вночі окупанти обстріляли Харків та область: що відомо

Росіяни випустили ракети по Харкову та Харківській області о третій годині ночі.

Сьогодні вночі Харків здригнувся від вибухів – окупанти випустили по Харкову та області ракети близько третьої години ночі. Спостерігачі нарахували близько чотирьох вибухів.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також підтвердив обстріл Харківської області та закликав усіх перебувати в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Вже вранці очільник області повідомив, що минулої ночі російські окупанти завдали ракетного удару по с. Циркуни Харківського району. Ракета, попередньо С-300, влучила в землю. Пошкодження зазнав приватний будинок розташований неподалік. На щастя, ніхто не постраждав.

Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Богодухівського та Чугуївського районів.

Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено ясла-садок, два 5-поверхових житлових будинки та цивільну інфраструктуру.

обстріл Харкова, прильоти у Харківській області

Внаслідок ударів БПЛА в с. Плоске Куп’янського району пошкоджено приватний будинок, знищено 2 господарчі споруди та сільгосптехніку сільгосппідприємства, пошкоджено будівлю школи.

У с. Кучерівка Куп'янського району через ворожий обстріл сталася пожежа на 2 складських приміщеннях, пошкоджено деревообробний цех.

В с. Одноробівка Богодухівського району через удар попередньо авіабомбою пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілами пошкоджено дитячий садок та 3 житлові приватні будинки.

В області залишається високою мінна небезпека. В с. Олександрівка Ізюмського району на вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 33 років. Госпіталізований з пораненням.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Відбулось 28 бойових зіткнень на зазначених ділянках фронту.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Уди, Ветеринарне, Липці, Зелене, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Бударки та Землянки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення. Вів безуспішні наступальні дії в районі Масютівки.  Завдав авіаудару в районі Кислівки. Ворожих артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Строївка, Кам’янка, Красне Перше, Рідкодуб, Дворічна, Западне, Табаївка, Берестове, Харківської області та Стельмахівка на Луганщині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як зникла дворічна дитина на Харківщині – розповіли у поліції

Другу добу правоохоронці та волонтери проводять ретельні пошукові заходи зниклої Віолетти Мужечук.

На розшук дівчинки залучені сили та заходи поліції, ДСНС, кінологи, водолази, волонтери, працівники лісового господарства, мешканці села та прилеглих населених пунктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися