Що завтра відбудеться у метро Харкова

Фотовиставка «Втрачене дитинство», присвячена дітям, що загинули під обстрілами російських загарбників, відкриється завтра.

1 червня у вестибюлі ст. м. "Майдан Конституції" відкриється фотовиставка "Втрачене дитинство". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Експозиція буде присвячена історіям понад 20 дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Виставка відкриється о 12:00 та працюватиме до 4 червня включно.

Організатор проєкту – платформа пам'яті Меморіал, яка з березня 2022 року розповідає історії загиблих військових та цивільних. Захід проводиться за сприяння Харківського міського голови Ігоря Терехова, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з Агенцією медійного росту "Або".

метро Харків, виставка у метро Харкова, загиблі діти

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова розповів, що буде із Північною Салтівкою

Найпостраждаліший від обстрілів район Харкова – Північну Салтівку – відновлюватимуть за інноваційними технологіями. Проте не всі будинки можливо "реанімувати". Про це в етері національного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Північна Салтівка – це район, який потерпав від жахливих обстрілів і там немає практично жодного будинку, який був би без "прильота". Ми зараз працюємо над тим, щоб відновити Північну Салтівку. Це реновація, це інноваційні ідеї, які у нас є, котрі дозволять реанімувати ці будинки, але не всі. Є ті будинки, які зовсім не підлягають відновленню", – зазначив Терехов.

Мер також повідомив, що фасади усіх відновлених будинків будуть утеплено, а у квартирах працюватиме автономне опалення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися