Олег Синєгубов розповів про ворожі ДРГ та плани росії щодо Харкова

Очільник області повідомив, що подібні розвідувальні дії ворожих диверсійних груп були не вперше.

Ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася пройти через кордон до Харківської області, проте під вогневим ураженням вони вимушені були відійти з втратами. Такі ДРГ на кордоні фіксуються постійно. Про це в етері національного телемарафону розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Постійно ідуть обстріли північних та північно-східних територій Харківської області. Ворог таким чином, запускаючи ДРГ, намагається перевірити злагодженість наших військ і щільність нашої оборони", – зазначив очільник області.

Він також додав, що ворог не залишив своїх планів на Харків, Харківську область чи окремі населені пункти, намагаючись покращити своє тактичне положення.

Начальник Харківської ОВА також повідомив, що ворог продовжує обстрілювати прикордонні та прифронтові міста.

"Сьогодні знову під вогнем місто Вовчанськ. На жаль, є влучання у приватні будинки. Загинув цивільний чоловік 60 років, ще одна людина зазнала поранення. На місті працюють усі екстрені служби, інформація уточнюється", – повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що сталося у Харківській області на кордоні з росією

На Слобожанському напрямку противник здійснив невдалу спробу проникнення диверсійно-розвідувальної групи. Ворожа ДРГ намагалася проникнути через Державний кордон України в районі населеного пункту Зелене Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Мер Харкова розповів, що буде із Північною Салтівкою

Найпостраждаліший від обстрілів район Харкова – Північну Салтівку – відновлюватимуть за інноваційними технологіями. Проте не всі будинки можливо "реанімувати". Про це в етері національного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Північна Салтівка – це район, який потерпав від жахливих обстрілів і там немає практично жодного будинку, який був би без "прильота". Ми зараз працюємо над тим, щоб відновити Північну Салтівку. Це реновація, це інноваційні ідеї, які у нас є, котрі дозволять реанімувати ці будинки, але не всі. Є ті будинки, які зовсім не підлягають відновленню", – зазначив Терехов.

Мер також повідомив, що фасади усіх відновлених будинків будуть утеплено, а у квартирах працюватиме автономне опалення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися