Наступ військ РФ та проникнення ДРГ: що відбувається у Харківській області

На Куп’янському напрямку ворожі війська вели безуспішні наступальні дії

Розпочалася чотириста шістдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії Росії проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку минулої доби ворог здійснив невдалу спробу проникнення ДРГ через держкордон України в районі населеного пункту Зелене Харківської області. Також ворожі війська завдали ракетних ударів у районах Вовчанськ, Чугуїв та авіаційних ударів в районах Івашки, Огірцеве, Гатище Харківської області. 

Під мінометні та артилерійські обстріли потрапили населені пункти Івашки, Уди, Червона Зоря, Гоптівка, Красне, Зелене, Стариця, Огірцеве, Гатище, Плетенівка, Вовчанськ, Караїчне, Бударки та Чугунівка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку протягом доби, що минула, ворожі війська вели безуспішні наступальні дії поблизу Новоселівського Луганської області. Завдав авіаційного удару в районі Сергіївки Донецької області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Колодязне, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Довгеньке, Кутьківка, Дворічна, Западне, Кислівка, Котлярівка,  Табаївка, Берестове Харківської області.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою”, - зауважили у Генштабі ЗСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні у Харківській області триває видача гуманітарної допомоги. Так отримати продуктові набори можна у Балаклійській громаді. Гуманітарну допомогу видають також у Богодухівській громаді. Детальніше читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися