Жителів Харківщини закликали евакуюватися: що сталося

Жителям громади забезпечать безоплатне проживання у прихистку, гуманітарну допомогу, харчування, медичну підтримку

У Куп'янській громаді звернулися до мешканців особливо до вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і маломобільних. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської ради.

“З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, ви можете евакуюватися до більш безпечного місця - м.Харків з подальшою можливістю переміщення в інші регіони України!”, - зазначили у міській раді.

Жителям громади буде забезпечено безоплатне проживання у прихистку, гуманітарна допомога, харчування, медична підтримка. Також буде надано допомогу в оформленні довідки ВПО та відповідну грошову допомогу від держави та міжнародних організацій.

“При підготовці не забудьте зібрати найбільш необхідні речі, в тому числі документи, гроші, ліки та одяг. Добровільна евакуація проводиться за сприяння Харківської обласної військової адміністрації та безпосередньої підтримки Єдиного координаційного гуманітарного центру Харківської області. Закликаємо! Не нехтуйте своєю безпекою та безпекою своїх близьких!”, - наголосили у міській раді.

Куди звертатися, щоб евакуюватися з небезпечного регіону, читайте за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Немишлянському районі територіальний центр надання соціальних послуг надає допомогу деяким жителям Харкова. Фахівці відділення соціальної допомоги вдома терцентру опікуються 787 мешканцями району. Яку допомогу можуть отримати пенсіонери у Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися