Обстріл Харківщини на 21 червня: під вогнем було більше двадцяти населених пунктів

Окупанти продовжують гатити з авіації та артилерії.

Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергових ракетних та авіаційних ударів по Україні іранськими ударними БпЛА “Shahed”.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 40 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. Завдав авіаудару по Козачій Лопані на Харківщині. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Івашки, Рожковичі, Гур'їв Козачок, Уди, Мар’їно,  Висока Яруга, Мороховець, Тернова, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Устинівка, Чугунівка, Амбарне, Григорівка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог завдав авіаційного удару по населеному пункту Колодязне Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Дворічна, Западне, Кислівка та Берестове  на Харківщині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Незламний Харків: що робилося на пляжах області вихідними

Не дивлячись на постійні обстріли, мешканці Харківської області знаходять сили на відпочинок.

У Харківській області цими вихідними було досить людно на пляжах. Один з місцевих телеграм-каналів опублікував знімки з Безлюдівського пляжу, де було дозволено літній відпочинок біля води. На фото видно велику кількість автівок людей, що приїхали відпочити від важких буднів. Нагадаємо, що раніше у Харківській області офіційно відкрили 12 пляжів. Де працюють пляжі в області, можна подивитися за посиланням.

Мер Харкова розповів про те, коли повернуться харків’яни та про ситуацію з роботою у місті

У місті Харкові створюють комфортні умови для життя дітей, громадян працездатного та похилого віку. Про це 20 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Що у місті роблять для повернення людей та яка зараз ситуація з працевлаштуванням у Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися