Обстріли Харківської області на 26 червня: що відомо

Минула доба на Харківщині минула без постраждалих

Минулої доби російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Під вогнем окупантів перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Колісниківка, Глушківка, Уди, Ветеринарне, Козача Лопань, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Западне, Масютівка та інші міста і села області.

У c. Колісниківка Куп'янського району обстрілами пошкоджено 2 житлові будинки, господарчі споруди. У м. Куп’янськ пошкоджено приватний будинок. Обійшлося без постраждалих.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії, наші захисники надійно тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та працюємо далі на Перемогу України!”, - розповів очільник Харківської ОВА. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 25 червня на території України поліцейські знайшли 79 катівень. У Національній поліції розповіли, що 28 російських катівень виявили на звільненій території Харківщини. Зараз Харківська область є абсолютним лідером у цій сумній статистиці. Крім 28 катівень, які виявили у Харківській області. На інших деокупованих територіях ситуація наступна: 26 катівень — у Запорізькій, 16 катівень — у Херсонській 3 катівень — у Київській, 2 катівень — у Сумській та Миколаївській областях 1 катівня — у Донецькій та Чернігівській областях.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/6502
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися