У Харківській області виникла масштабна пожежа: причина

Окупанти повністю знищили вокзал залізничної станції

Окупанти продовжують обстрілювати Харківську область, повідомляють "Коментарі. Харків". У Харківській ОВА розповіли, що 6 липня близько 11:00 окупанти обстріляли село Чернещина Борівської громади Ізюмського району. 

У результаті ворожого удару постраждала 71-річна місцева жителька. Медики діагностували у жінки осколкові поранення лівого стегна та забій хребта. Потерпілу доставили до лікарні.

У Харківській обласній прокуратурі заявили, що розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 6 липня близько 11:00 російські військові обстріляли станцію "Одноробівка" Богодухівського району. За попередніми даними, з артилерії.

Повністю знищено вокзал станції, відбулась масштабна пожежа.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти “Харківобленерго” частково відновили електропостачання у селі Борщова. За інформацією енергетиків, рівень пошкодження повітряних ліній електропередачі та електричного обладнання на території села складає від 70% до 100%. Ремонтні роботи у населеному пункті розпочалися два тижні тому – одразу після отримання дозволу від саперів. У селі знайшли багато розтяжок, мін "Пелюстка" та нерозірваних снарядів. “Зараз у Борщовій до електромережі підключили дві вулиці, це близько 30 домоволодінь, або 10%-15% від загальної кількості точок обліку. Повністю заживити населений пункт планують до кінця літа”, - повідомили у Харківській ОВА.

Детальніше про ситуацію зі світлом на Харківщині читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися