Обстріл Харківщини на 12 липня: окупанти б’ють з авіації

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового авіаційного удару іранськими ударними БпЛА “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 29 бойових зіткнень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність. Протягом минулої доби завдав авіаційних ударів в районі Ветеринарного Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли більш як 20 населених пунктів, в тому числі – Стрілеча, Ветеринарне, Строївка і Сотницький Козачок на Харківщині.

На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону. Ворог завдав авіаційного удару в районах населених пунктів Подоли, Кучерівка та Кислівка Харківської області.  Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Кам’янка,  Дворічна, Западне, Масютівка, Кислівка Харківської області та Новоселівське на Луганщині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися