Вночі на Харківщині було гучно: де сталися «прильоти»

Харківську область вночі атакували ворожі «шахеди».

Сьогодні близько опівночі російські окупанти завдали удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Харківщині. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Багата цілей було знищено силами ППО, проте є й "прильоти" у місті Первомайський Харківської області. Про це повідомив міський голова Микола Бакшеєв, інформують "Коментарі. Харків".

"Наша громада підпала під атаку шахідами. Є влучання по промисловим обʼєктам.  В наслідок чого там виникла пожежа. Працюють рятівники. Інформація про жертви станом на зараз відсутня. Також у небі над містом несе чергування винищувач ЗСУ", – написав о першій годині ночі мер Первомайського.

Також минулої доби ворог вкотре обстріляв м. Куп‘янськ: пошкоджено житлові будинки. У селі Подоли внаслідок ворожого обстрілу сталось загоряння лісу. Попередньо, удари велись з РСЗВ та артилерії.

Учора близько 12 години російські військові обстріляли смт Козача Лопань. За попередніми даними, пролунало близько 5 пострілів з танку. Пошкоджено лінії електропередач та присадибну ділянку.

Під обстрілами з боку зс рф перебувало смт Вільча Чугуївського району: є пошкодження будівель.

За даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби відбулось 26 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність. Завдав авіаударів в районах Ветеринарного та Гранова Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема це Гур’їв Козачок, Гранів, Вовчанськ, Бочкове, Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону. Противник завдав авіаційного удару в районі Новоселівського Луганської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Дворічна, Западне, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові тимчасово не надають важливі послуги: подробиці

Слобідський відділ ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Громадяни, записані через сервіс "Електронна черга", будуть прийняті одразу по відновленню роботи відділу.

Телефон для довідок: +38(063)822-11-96



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися