Обстріл Харківщини на 27 липня: окупанти наступають на Куп’янському напрямку

Сили оборони відбили усі атаки ворога на Куп’янському напрямку.

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару іранськими ударними БпЛА типу  “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу Збройних Сил України.

Протягом минулої доби відбулось 28 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, зокрема це Ветеринарне, Охримівка, Стрілеча, Глибоке, Колодязне Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії південніше Новоселівського Луганської області. Артилерійських і мінометних обстрілів ворога зазнали Дворічна, Западне, Фиголівка, Табаївка, Тополі та Подоли Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися