Обстріл Харківщини на 28 липня: багато поранених

Окупанти вчергове завдали удару по Куп’янському району

Учора близько 21:15 внаслідок обстрілу с. Новоосинове Куп’янського району постраждали п’ять цивільних: три жінки та двоє чоловіків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Одна з жінок госпіталізована із чисельними осколковими пораненнями, іншим постраждалим медики надали допомогу на місці. Росіяни влучили у приватний житловий будинок.

Деталі злочину окупантів встановлюють правоохоронці, які працюють на місці", – зазначив очільник області.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

За даними Генштабу, протягом минулої доби відбулось понад 30 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 35 населених пунктів, зокрема це Гур'їв Козачок, Уди, Бочкове, Мала Вовча, Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Ізюмського Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Дворічна, Западне, Кислівка та Новоосинове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися