Російські війська не полишають ідеї наступу на Харківщині – окупанти проводять ротації

Окупанти проводять ротацію та поповнення для відновлення наступальних дій

Війська РФ знизили темпи наступальних дій на Куп’янському напрямку в Харківській області через втрати, проте зараз проводять ротацію та поповнення, щоб, ймовірно, відновити наступ, повідомив на брифінгу начальник ХОВА Олег Синєгубов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МГ "Об’єктив".

"Щодо наступальних дій ворога, то темп трохи знизився. Це пов’язано з тим, що йому нанесені досить серйозні втрати щодо живої сили, озброєння та військової техніки. Зараз він проводить ротацію та поповнення, що свідчить про те, що він має намір відновити наступальні та штурмові дії. Маю на увазі Куп’янський напрямок. Там наші позиції міцні", – сказав Синєгубов.

Він зазначив, що місяць тому, коли на Куп’янському напрямку розпочалися активні бойові дії, дещо збільшилася “сіра зона”.

"Жодних позицій не втрачено, ми цю ситуацію контролюємо. Якщо буде небезпека, яку ми будемо спостерігати, то, звичайно, що ми будемо приймати рішення щодо евакуації місцевого населення з тих чи інших населених пунктів, зокрема з міста Куп’янськ", – додав очільник ХОВА.

Питання евакуації мешканців селища Борова Ізюмського району, за його словами, наразі не стоїть.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися