Обстріл Харківщини на 29 липня: де сталися «прильоти»

Окупанти вдарили з авіації в районі Дружелюбівки

Протягом минулої доби російська федерація завдала ракетного удару по місту Дніпро, застосувавши 2 балістичні ракети "Іскандер-М". Крім того, ворог завдав 11 авіаційних ударів, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки, інша цивільна та адміністративна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Протягом доби відбулось 27 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема це Івашки, Гур'їв Козачок, Уди, Стрілеча, Зелене, Охрімівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Дружелюбівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Колодязне, Дворічна, Западне, Синьківка, Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

Що відбувається у Київському районі Харкова

У Київській філії КП "Харківські теплові мережі" перекладають теплову магістраль. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

За словами начальника філії Вадима Хорольського, минулого опалювального сезону стара труба дала вісім дефектів, тому вирішили повністю замінити 340 м теплотраси.

"Відрізок мережі від вул. Ярослава Мудрого до вул. Леся Сердюка з'єднує дві магістралі та забезпечує постачання тепла в 140 будинків у нагірній частині Київського району, а також до гуртожитків вишів. Зараз завершується перший етап робіт. За 15 днів робітники встигли замінити 120 м труби з реконструкцією камери", - зазначив Вадим Хорольський. Коли планують завершити роботи – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися