У Харківській області витратять більше півмільярда гривень на відновлення

Цього року реалізують 38 проєктів – це житло та інфраструктура

Попри обстріли на території Харківської області триває відновлення пошкодженої інфраструктури. Пріоритетним напрямком є житловий фонд. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Цього року реалізовуємо 38 проєктів на понад 540 мільйонів гривень. Це кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та співфінансування місцевих бюджетів. У планах відновлення 27 багатоквартирних житлових будинків, 7 закладів охорони здоров‘я, 2 заклади освіти, 2 проєкти адмінбудівель. Частина з них будуть перехідними на наступний рік", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов сказав, що ця цифра не є остаточною.

"Ми подали ще 47 проєктів до профільного міністерства. Тож розраховуємо на більші масштаби відновлення. Адже наша область – одна із найпостражадліших від російської агресії", – підкреслив голова ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

Що відбувається у Київському районі Харкова

У Київській філії КП "Харківські теплові мережі" перекладають теплову магістраль. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

За словами начальника філії Вадима Хорольського, минулого опалювального сезону стара труба дала вісім дефектів, тому вирішили повністю замінити 340 м теплотраси.

"Відрізок мережі від вул. Ярослава Мудрого до вул. Леся Сердюка з'єднує дві магістралі та забезпечує постачання тепла в 140 будинків у нагірній частині Київського району, а також до гуртожитків вишів. Зараз завершується перший етап робіт. За 15 днів робітники встигли замінити 120 м труби з реконструкцією камери", - зазначив Вадим Хорольський. Коли планують завершити роботи – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися