Олег Синєгубов про наслідки обстрілів Харківської області на 30 липня

У результаті обстрілів є пошкодження приватних житлових будинків та господарчих споруд

Ворог продовжує обстрілювати Харківську область. Минулої доби окупанти з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, та Куп'янського районів.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської області Олега Синєгубова. 

Зокрема, під вогнем опинилися Уди, Козача Лопань, Охрімівка, Тихе, Огірцеве, Вовчанськ, Борисівка, Куп'янськ, Дворічна, Западне та інші населені пункти. 

За словами очільника області, є пошкодження приватних житлових будинків та господарчих споруд.

При цьому, за добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

“На Харківщині тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 87 вибухонебезпечних предметів”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп'янському напрямку тривають бої. Про це розповіла заступник Міністра оборони України Ганна Маляр. За її словами, на Куп‘янському та Лиманському напрямках ворог поводиться активно. “У суботу, 29 липня було декілька спроб наступати, але ворог зазнав невдач та поніс втрати”, - розповіла вона.  У Генштабі ЗСУ зазначили, що на Куп’янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Тополі, Дворічна, Западне, Кислівка, Берестове, Кіндрашівка та Куп’янськ Харківської області. Раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що російські війська не зупинили атакувальні дії в Харківській області. Він зазначив, що на Лиманському (Борівському) і Куп’янському напрямках темп наступальних дій російських військ трохи знизився.

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку, читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/synegubov/6727
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися