Окупанти мають намір повернути втрачені на Харківщині території – Маляр

Ворог відчайдушно намагається зупинити наступ ЗСУ.

Для ворога епіцентром бойових дій залишається східний фронт. Там стратегічні напрямки його наступу. Про це у своєму Телеграмі написала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, інформують "Коментарі. Харків".

Вона зазначила, що ворог докладає найбільших зусиль саме на Сході України.

"Наші війська вчора і сьогодні весь відбивають ворожі атаки на Куп‘янському, Лиманському та Сватівському напрямках. Кількість ворожих обстрілів збільшилась. Ідуть важкі бої. Мета ворога відтягнути на ці напрямки наші сили з напрямку наступу та прорвати нашу оборону", – зазначила заступниця міністра оборони.

Ганна Маляр також зауважила, що на Куп‘янському напрямку ворог поставив собі за мету повернення втрачених восени минулого року територій.

"Це складна і виснажлива боротьба, але наші оборонці не дають можливості ворогу реалізувати його плани", – написала вона.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновлюють важливу послугу з оформлення документів

Міграційна служба щодня продовжує працювати для того, щоб усі громадяни Харківської області, в тому числі в зоні бойових дій, отримали необхідні паспортні документи.

Днями мобільна бригада ГУ ДМС Харківщини відвідала прифронтове селище міського типу Борова, яке знаходиться дуже близько до зони бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного управління міграційної служби.

Основна ціль візиту міграційників - забезпечення документами дітей: видача перших ID-карт та відновлення втрачених чи знищених окупантами документів. Тож попри ризики і небезпеку, мешканці Борової змогли скористатися послугами ДМС.

Де ще відновлюють послугу міграційники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися