Обстріл Харківщини на 5 серпня: де сталися «прильоти»

Окупанти обстріляли з авіації та артилерії населені пункти Харківської області.

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів області. Внаслідок російських терористичних атак руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Протягом минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень.

За даними Генерального штабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, зокрема це Козача-Лопань, Мала Вовча, Амбарне та Бологівка на Харківщині. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

Внаслідок обстрілів с. Петропавлівка Куп'янського району пошкоджено будівлі фермерського господарства, сталися пожежі.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районі Шийківки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Путникове, Фиголівка, Подоли та Кислівка Харківської області.

Протягом доби постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновлюють важливу послугу з оформлення документів

Міграційна служба щодня продовжує працювати для того, щоб усі громадяни Харківської області, в тому числі в зоні бойових дій, отримали необхідні паспортні документи.

Днями мобільна бригада ГУ ДМС Харківщини відвідала прифронтове селище міського типу Борова, яке знаходиться дуже близько до зони бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного управління міграційної служби.

Основна ціль візиту міграційників - забезпечення документами дітей: видача перших ID-карт та відновлення втрачених чи знищених окупантами документів. Тож попри ризики і небезпеку, мешканці Борової змогли скористатися послугами ДМС.

Де ще відновлюють послугу міграційники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися