РФ вдарила по Харківській області керованими авіабомбами: наслідки обстрілу (ФОТО)

Що відомо про обстріл населених пунктів у Богодухівському, Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп'янському районах Харківської області

Вчора ввечері, 5 серпня, близько 20:20 і сьогодні, 6 серпня, російські окупанти завдали ракетних ударів по населених пунктах Харківської області, внаслідок чого загинули кілька мирних жителів. Про це повідомив губернатор області Олег Синегубов, повідомляють "Коментарі".

Відомо про обстріл населених пунктів у Богодухівському, Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп'янському районах області. У селі Кругляківка окупанти вдарили керованими авіабомбами по нежитловому приміщенню, через що виникла масштабна пожежа. Попередньо загинули двоє чоловіків, ще четверо людей було поранено.

Під час обстрілу Куп'янська було пошкоджено будинки та господарські споруди, будівлі фермерського господарства. 55-річний місцевий житель отримав осколкове поранення та був госпіталізований.

У селі Чернещина внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки, у місті Вовчанськ - пошкоджено будинки м'ясокомбінату, а в селі Тимофіївка ворог обстріляв будівлі перепелиної ферми. У селі Гур'їв Козачок пошкоджено житловий будинок та господарську споруду.

Після сьогоднішнього обстрілу у селі Петропавлівка пошкоджено приватні будинки. Попередньо обстріли по ньому велися з реактивної системи залпового вогню "Град".

У селі Подоли Куп'янського району обстріл був і вчора, і сьогодні. Вчора там почалася лісова пожежа, а сьогодні ворог зруйнував приватний будинок, у господарській споруді почалася пожежа. Внаслідок останнього обстрілу загинула 58-річна жінка. 66-річний чоловік отримав поранення та потрапив до лікарні.

За фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України) Харківська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування.

Як раніше писали "Коментарі", у Харкові сьогодні вранці було чути вибухи . РФ завдала ракетних ударів по місту близько 09:00. Жителі Харкова могли почути два потужні вибухи, під обстріл потрапив Холодногірський район. Внаслідок ракетних ударів у деяких будинках вилетіли вікна через вибухову хвилю. Попередньо відомо, що для обстрілу російські окупанти використали зенітно-ракетний комплекс С-300.



Джерело: https://t.me/synegubov/6782
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися