Стало відомо, ким була жінка, яка сьогодні загинула внаслідок обстрілу Харківської області (ФОТО)

Фахівці попередньо встановили, що удару по селу Подоли Харківської області російські війська завдали керованої авіабомби ФАБ-250.

З'явилася інформація про жертв сьогоднішнього обстрілу села Подоли Харківської області. Подробиці розповів заступник голови Куп'янської районної військової адміністрації Андрій Канашевич.

Нагадаємо, російські війська обстріляли це село і вчора, і сьогодні. Вчора в населеному пункті почалася лісова пожежа, а сьогодні, близько 11:30, ворог зруйнував приватний будинок, у господарській споруді почалася пожежа. Внаслідок останнього обстрілу загинула 65-річна жінка. 66-річний чоловік отримав поранення.

Виявилося, що жінка, яка загинула, була Валентина Петрівна Шевченко, головний бухгалтер у Куп'янській районній військовій адміністрації.

Канашевич висловив свої співчуття та зазначив, що Валентина була справжнім професіоналом своєї справи, відкритою, принциповою та щирою людиною.

picture

У Харківській обласній прокуратурі уточнили , що другий постраждалий – її чоловік. Його з пораненнями госпіталізували до лікарні.

Також фахівці попередньо встановили, що удару по селу Подоли російські війська завдали керованої авіабомби ФАБ-250.

Як раніше писали "Коментарі", вчора ввечері, 5 серпня, близько 20.20 і сьогодні, 6 серпня, російські окупанти завдали ракетних ударів по населених пунктах Харківської області, внаслідок чого загинули кілька мирних жителів. Відомо про обстріл населених пунктів у Богодухівському, Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп'янському районах області. У селі Кругляківка окупанти вдарили керованими авіабомбами по нежитловому приміщенню, через що виникла масштабна пожежа. Попередньо загинули двоє чоловіків, ще четверо людей було поранено. За фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України) Харківська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування.

А сьогодні вранці РФ атакувала Холодногірський район Харкова . Попередньо повідомляється, що для завдання ударів окупанти в Білгородській області використовували зенітно-ракетні комплекси С-300.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися