Обстріл Харківщини на 15 серпня: де сталися «прильоти»

Окупанти сьогодні вночі завдали удари по всій території України.

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність, що ворог завдасть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Протягом минулої доби на фронті відбулось понад 15 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, це, зокрема, Огірцеве, Гатище, Плетенівка, Уди, Стрілеча, Лук’янці на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Іванівки, Загризового Харківської області та Стельмахівки Луганської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Новомлинськ, Вільшана, Синьківка, Куп’янськ, Бугаївка, Фиголівка, Петропавлівка, Орлянське, Кучерівка, Подоли, Першотравневе Харківської області.

Також за даними обласної прокуратури, 14 серпня близько 11:30 російські військові обстріляли центр смт Козача Лопань Харківського району. Попередньо, це був танковий обстріл.

Загинув 33-річний цивільний чоловік. Отримали поранення троє мирних мешканців: чоловіки віком 43, 55 та 68 років. Всіх госпіталізовано до лікарні. Пошкоджено магазин, адмінбудівлю та житлові будинки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Поліція звернулася до харків’ян: що сталося

Поліцейські назвали страшні цифри – у Харківській області сталося більше трьох тисяч ДТП

З початку року на Харківщині поліцейські зафіксували понад 3200 ДТП, в яких загинули 102 людини, 911 осіб травмовані. Про порушення на дорогах Харкова та Харківської області розповів під час брифінгу заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Євген Волошин, інформують "Коментарі. Харків".

ЩО саме є найпоширенішою причиною ДТП, та чи завжди варто дотримуватися лише правил дорожнього руху – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися