Російська армія атакувала безпілотниками село на Харківщині: наслідки ударів (ФОТО)

Два ударні дрони "Shahed-136/131" потрапили до приміщення сільгосппідприємства в Харківській області цієї ночі

Цієї ночі, 16 серпня, близько 02:20, російська армія атакувала двома безпілотниками с. Піски-Радьківські Борівської громади Ізюмського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Атакою пошкоджено складські приміщення занедбаного сільгосппідприємства.

дрони-камікадзе, ізюмський район
дрони-камікадзе, ізюмський район
дрони-камікадзе, ізюмський район

На місці слідчо-прокурорська група зібрала докази та зафіксувала наслідки збройної агресії російської армії. За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального Кодексу України).

дрони-камікадзе, ізюмський район
дрони-камікадзе, ізюмський район

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби сталося близько 30 бойових зіткнень . Окупанти намагаються прорвати нашу лінію оборони. На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, це, зокрема, Ветеринарне, Гатище, Вовчанськ, Крейдянка, Амбарне, Гранів, Плетенівка, Охрімівка, Ольховатка на Харківщині.

На Куп'янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах на південний схід від Вільшанів і на схід від Петропавлівки Харківської області. Наніс авіаційні удари в районах Іванівки, Загризового, Вільшан Харківської області та Стельмахівки Луганської області. Артилерійські та мінометні обстріли противника зазнали населених пунктів Куп'янськ, Піщане, Чернещина Харківської області.

Високою залишається ймовірність завдання ударів ракетами і безпілотниками по всій території України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися