Поліція показала наслідки обстрілу Куп’янська, в результаті якого загинув чоловік (ФОТО)

Зараз особа згиблого встановлюється.

Через ворожий обстріл у Куп’янську загинув цивільний чоловік. Його особа зараз встановлюється, повідомляють у поліції Харківської області.

Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджений приватний будинок. Загинув цивільний чоловік приблизно 55-років. Поліція показала наслідки обстрілу.

обстріл, руйнування, куп'янськ
обстріл, руйнування, куп'янськ

Керованими авіабомбами ворог наніс удар по селу Чернещина Ізюмського району. Пошкоджені приватні будинки. У Вовчанську Чугуївського району пошкоджений приватний будинок та спортивна інфраструктура. У селі Покаляне Чугуївського району згоріли дві господарчі споруди. У селі Петропавлівка Куп'янського району пошкоджене домоволодіння.

Через обстріли сталася лісова пожежа неподалік села Велика Рогань Харківського району.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Сьогодні близько 6:50 ворог обстріляв с. Ківшарівка Куп'янського району. Пошкоджено гараж, сталася пожежа. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Минулої доби тривали обстріли населених пунктів Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. "Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 3 га території та знешкодили 81 вибухонебезпечний предмет. На Куп’янському напрямку російські окупанти намагалися йти в наступ в районі Сеньківки. Під вогнем наших захисників відступили з втратами", – повідомив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися