Обстріл Харківщини на 18 серпня: ворог продовжує штурмувати населений пункт

Ворожі війська продовжують вести наступальні дії на Харківщині.

Протягом минулої доби ворог завдав 4 ракетних та 53 авіаційних удари, здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Учора близько 10 години ранку окупанти обстріляли Заоскілля Куп’янського району. На жаль, загинула жінка 1962 року народження. Ще одна жінка 1963 року народження отримала осколкові порання. Медики надали допомогу постраждалій на місці.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Протягом минулої доби на фронті відбулось 33 бойових зіткнення.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, це, зокрема Охримівка, Мала Вовча, Бударки, Строївка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області. Завдав авіаційних ударів в районах Петропавлівки та Кучерівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти: Дворічна, Куп’янськ, Кучерівка, Курилівка, Крохмальне Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.

У Харківській області вводять додатковий автобус

3 18 серпня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Явір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Розклад – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися