У Харківській області продовжують вивозити людей

У Куп'янському районі триває евакуація жителів громад, наближених до лінії фронту

Впродовж 17 серпня вивезено 43 людини, в тому числі 4 дітей, 26 жінок та 5 осіб з інвалідністю, повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Всього за період з 9 серпня евакуйовано 526 людей, в тому числі 143 дитини.

"На місці працюють понад 14 волонтерських організацій. Усі евакуйовані отримують гуманітарну, правову, психологічну та іншу допомогу. Тим, хто цього потребує надається безкоштовне житло. Дякую волонтерам, правоохоронцям, співробітникам ДСНС, органів місцевого самоврядування та усім, хто допомагає здійснювати евакуацію", – сказав Олег Синєгубов.

Нагадаємо, усі охочі виїхати з небезпечних районів можуть телефонувати до Єдиного координаційного гуманітарного центру цілодобово:

+380507890124

+380637896474

Та на "гарячу лінію" Куп'янської МВА щоденно із 9:00 до 16:00 години:

+380989412300

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.

У Харківській області вводять додатковий автобус

3 18 серпня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Явір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Розклад – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися