Вночі окупанти обстріляли прикордоння Харківщини: жінка опинилася під завалами будинку

Через обстріл населених пунктів є постраждалі та руйнування.

Цієї ночі, близько 03:00, ворог обстрілював м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені та зруйновані 4 житлові будинки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків його власницю - 56-річну жінку. Серйозних тілесних ушкоджень жінка не мала, госпіталізації не потребувала.

Біля 00:30 внаслідок обстрілу смт Куп’янськ-Вузловий пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа.

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області. Зокрема, під ворожими ударами перебували Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Куп'янськ, Дворічна, Берестове та інші населені пункти.

У Куп’янську пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа. У с. Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок та лінії електропередач.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з пам’ятником Каразіну у Харкові (ФОТО)

У Харкові на пам’ятнику Василю Каразіну тимчасово закрили надписи, де прославляється російська імперія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Згідно інформації організації, керівництво Університету чекає на дозвіл від Мінкульту задля того, аби їх демонтувати.

Як зараз виглядає пам’ятник – дивіться за посиланням.

У громаді на Харківщині перейменували усі вулиці – активісти невдоволені: "Когось чекають?"

У Слобожанській громаді на Харківщині перейменували усі вулиці, проте активісти організації "Деколонізація. Україна" незадоволені новими назвами топонімів – усі найменування несуть нейтральний характер. Жодного героя сучасної російсько-української війни у назвах вулиць не вшанували.

"Когось чекають? Лише одна назва у одному з селищ на честь Захисників України. Жодного національного діяча, жодного героя сучасної війни", – написали в "Деколонізації. Україна". Повний список перейменованих вулиць можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися