Стало відомо, скільки коштів вже нараховано жителям Харківської області на відновлення пошкодженого житла

Голова Харківської ОВА повідомив, що сума сягне майже 230 млн грн

1377 заявників вже отримали грошову допомогу для дрібного ремонту житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф. На їхніх рахунки загалом надійшли понад 105,4 млн грн. Ще на 123,7 млн грн призначено компенсації, незабаром вони також будуть перераховані заявникам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загалом із початку реалізації програми єВідновлення в області подано 14127 заяв для отримання грошової допомоги на ремонт пошкодженого житла. Найбільше заяв надійшло від жителів Ізюмського, Харківського та Чугуївського районів. Обробка заяв триває. На сьогодні це є одним із пріоритетних напрямків у роботі обласної військової адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення житлових будинків, у які були ворожі влучання. Загалом у селищі Старий Салтів наразі будівельні роботи йдуть на трьох об’єктах житлової інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА. Як розповів заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам, одна з пошкоджених обстрілами будівель розташована на вул. Садовій. Тут мешкає близько 40 людей. Завершити роботи на цьому об’єкті планують на початку вересня. "Багатоквартирний будинок включений до переліку проєктів, які фінансуються за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Тут проводимо капітальний ремонт, адже в сам будинок були влучання. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова слідкуємо, щоб усі роботи були закінчено відповідно до термінів", – сказав Михайло Харнам



Джерело: https://t.me/synegubov/6896
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися