Росія нанесла ракетний удар по селу на Харківщині

Харківська обласна прокуратура повідомляє, що постраждав склад цивільного підприємства в селі Михайлівка Чкаловської ТГ Чугуївського району

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 23 серпня приблизно о 10:00 ворог завдав ракетний удар по с. Михайлівка Чкаловської ТГ Чугуївського району. За попередніми даними, ракетою Х-35. Пошкоджено склад цивільного підприємства. Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції зафіксували черговий воєнний злочин РФ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ракетний удар по смт Чкалівське Чугуївського району. За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 22 серпня близько 9 вечора російські військові завдали ракетний удар по смт Чкалівське Чугуївського району. За попередніми даними, двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ. Слідчо-прокурорська група зібрала докази та задокументувала наслідки збройної агресії Росії. Зафіксовано влучання двох ракет поряд з адмінбудівлею, в якій знаходяться будинок культури, кафе, селищна рада та спортивна зала. Будівля пошкоджена. Протягом минулої доби з артилерії, мінометів та іншого озброєння ворог обстрілював населені пункти Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів.Внаслідок обстрілу з РСЗВ "Ураган" с. Шийківка Ізюмського району пошкоджено 5 приватних будинків. Зазнала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості жінка 65 років. У с. Чернещина Ізюмського району пошкоджені приватні будинки. У с. Новосергіївка Ізюмського району та Глушківка Куп'янського району через ворожі обстріли сталися пожежі в полях.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися